English Nederlands

belsimpel

Back to Career

Wie zijn we?

Het Groningse Belsimpel, opgericht in 2008, is inmiddels uitgegroeid tot een grote speler in de telecomwereld en heus techbedrijf. Met een hecht team van meer dan 500 gemotiveerde, energieke en eerlijke studenten en professionals, waarvan meer dan 60 (business) development collega’s, gaan we elke dag tot het uiterste om de Mobiele Wereld te veranderen. Wij zijn geen provider, wij zijn geen winkel en we zijn ook geen zoekmachine. We zijn een manier; een Methode™ om te vinden wat het beste bij de klant past op gebied van mobiele telefonie.

Wat doen we?

Doordat Belsimpel ieder jaar groeit (360 miljoen omzet in 2019) is geen dag hetzelfde en hebben we enorm veel development- en data science projecten op de plank liggen om mee aan de slag te gaan. Vanwege de complexe structuren binnen de telecomwereld (555 telefoons × 473 abonnementen × 65 bundels = heel erg veel keus) kiezen we ervoor om alles zelf te maken. Denk niet alleen aan onze website, maar ook aan ons warehouse system, ons CRM systeem (Customer Relationship Management) en ons ABS (A/B-testing system), alles is zelf ontwikkeld.

Wat bieden wij jou?

Krijg jij er een kick van om elke dag een moeilijke puzzel op te lossen? Wil jij je bètastudie in de praktijk brengen? Wij hebben enorm veel technische uitdagingen voor je klaar liggen.

Naast je studie
Nog niet klaar met studeren? Maak tijdens de afrondende fase alvast kennis met je toekomst. Kies het vakgebied waarin je geïnteresseerd bent en ga in parttime verband bezig als (business)developer of als data driven online marketeer. Nog láng niet klaar met studeren? Dan hebben we ook heel veel andere parttime uitdagingen voor je klaar liggen, bijvoorbeeld op onze Retour & Reparatie afdeling.

Fulltime banen
Klaar met je studie? Ga fulltime aan de slag als Back-end Developer, Data Scientist of Business Developer. Weet je nog niet precies wat je wil? Dan kun je ook starten in één van onze Traineeships! Kijk snel op www.werkenbijbelsimpel.nl.

Solliciteren?

Kijk op werkenbijbelsimpel.nl voor meer informatie en vacatures of klik op de onderstaande links voor relevante vacatures:

Fulltime banen:

Software Engineer
Data Scientist
DevOps Engineer

Bijbanen:

Data-driven Online Marketeer
Developer

Afstudeeropdracht:

Master Thesis Computing Science